Vang de zoekers op het web

Mensen zoeken via Google naar informatie en gebruiken hiervoor verschillende zoekwoorden. Daardoor “landen” ze ook op verschillende pagina’s van uw website. Wilt u zelf bepalen op welke zoekwoordcombinaties u gevonden wilt worden? Met de Google module maakt u eenvoudig en onbeperkt Googlepagina’s aan en vangt u meer zoekers op het web.

Het systeem zet uw zoekwoordcombinaties om in echte HTML-pagina’s die naadloos aansluiten bij uw website. De Google module heeft een unieke formule en is inmiddels voor veel ondernemers een omzet- en leadgenerator.

Met de Google module behaalt u:
- meer structurele bezoekersaantallen.
- meer conversie, omdat uw pagina aansluit bij de zoekvraag.

Google heeft diverse criteria gedefinieerd waaraan pagina getoetst wordt. Deze criteria zijn in de loop der jaren steeds specifieker en relevanter opgesteld. Hoe beter een pagina aan deze criteria voldoet, hoe beter vindbaar de pagina is.

Voor een mens is dit een gespecificeerd, tijdroverd en kostbaar werk. Daarom heeft Intermix de Google module ontwikkeld. Alle criteria zijn opgenomen in dit systeem. U kunt zelf eenvoudig en onbeperkt pagina's aanmaken, waarbij per pagina de focus 100% gelegd wordt op het woord of de woordcombinatie waarop u gevonden wilt worden.

De Google module maakt dus van de door u opgegeven zoektermen geautomaticeerd Googlevriendelijke pagina's. Op deze manier kan iedereen, met behulp van de voor de handliggende zoektermen direct bij uw bedrijf terecht komen.

U speelt hiermee dus direct in op de probleemstelling van de klant.