Meer resultaat

Wilt u met uw website meer klanten en omzet behalen? Met ‘website/webshop' van Intermix beschikt u over een solide basis waarmee uw professionele webdesigner alle kanten op kan: in technisch opzicht geheel volgens de laatste inzichten, volledig responsive en 100% zoekmachinevriendelijk.

Om meer resultaat te halen moet uw website perfect aansluiten bij de identiteit van uw onderneming en qua uitstraling een warm en persoonlijk gevoel geven. Een goed gevoel is de basis voor meer conversie.

Op uw website moet het gebeuren, het is dé plek waar uw bezoeker iets aanvraagt, invult of besluit tot een aankoop.Een volledig functionerende webshop is onderdeel van ‘de Kracht van Synergie’. Inclusief diverse productoverzichten, detailpagina’s, winkelmandje en (niet onbelangrijk): een betaalmodule, waarmee u beschikt over de meest voorkomende betaalmogelijkheden.

Zowel website als webshop zijn flexibel opgebouwd, zodat alle onderdelen op uw wensen kunnen worden afgestemd. Daarnaast is het pakket uit te breiden met aanvullende opties.